Blaas uw huid nieuw leven in met Goji Cream

By | November 12, 2018

Het kopenvan een verjongingscrème is vandaag de dag geen probleem voor de moderne vrouw. De schappen in drogisterijen staan vol met verschillende producten die geschikt zijn voor ieders smaak en budget. Het is door de natuur gegeven dat vrouwen zo lang mogelijk aantrekkelijk willen blijven. En diezelfde natuur levert de beste middelen om te zorgen dat die vrouwelijke schoonheid behouden blijft. Gojibessen zijn het ware geschenk van moeder natuur. De bevolking van Tibet gebruikt goji al jarenlang voor verschillende medicijnen. Gojibessen zijn wereldwijd bekend vanwege hun therapeutische eigenschappen. Goji Cream van Hendel’s Garden bevat de geconcentreerde kracht van deze verjongende bessen

Wie moeten Goji Cream van Hendelgebruiken?

Het is heel makkelijk om gedroogde gojibessen te kopen. Maar alleen verse bessen hebben de volgende eigenschappen

 • Een hogere concentratie vitamine C dan in verse sinaasappelen;
 • Ze bevatten ongeveer 20 verschillende aminozuren;
 • Rijk aan vitamine E;
 • Rijk aan ijzer;
 • Rijk aan B-vitamines.

Het is jammer genoeg heel moeilijk om de bessen lang vers te houden. Goji Cream bevat een extract van vers gojibessensap en het effect op de gezichtshuid is vergelijkbaar met effect van vers geplukte bessen.

Het natuurlijke extract van gojibessen in de crème helpt om uw huid stevig en elastisch te houden en vertraagt ouderdomsverschijnselen zoals:

 • Gelaatsrimpels;
 • Veranderingen in de gezichtscontouren;
 • Uitdroging;
 • Ouderdomsvlekken.

Wie moeten Goji Cream van Hendelgebruiken?

Goed voor uw schoonheid zorgen, is een continu en nauwkeurig proces. Niemand wordt door de tand des tijds gespaard, en met het ouder worden begint de huid te vervagen en verliest het zijn frisse uiterlijk. Normaal gesproken zijn veranderingen in het uiterlijk al merkbaar wanneer iemand boven de 30 is. Ook de negatieve gevolgen van het milieu, ongezonde voeding en stress beïnvloeden het uiterlijk en stimuleren het verouderingsproces, wat de bestaande problemen nog complexer maakt.

 • Verharden van de hoornlaag. De dikte van de opperhuid vermindert, waardoor de huid er droog en perkamentachtig uitziet;
 • De collageen- en elastineproductie vermindert en de huid verliest haar stevigheid;
 • De gezichtsspieren verliezen hun conditie waardoor de contouren van het gelaat vervormen.

Boven de 40 krijgt men diepere (lach)rimpels, een verharde huid op de oogleden, halsrimpels en een onderkin (bij overgewicht).

De afschuwelijke effecten van veroudering verder beschrijven, is niet nodig. Niemand wordt er met de tijd jonger op. Echter, de juiste huidverzorging en het volgen van enkele regels helpen om die vervelende tekenen van ouderdom af te wenden. Het belangrijkste is om niet zomaar iets te gebruiken.

Het effect van het gebruik van Goji Cream

Het effect van het gebruik van Goji Cream. Reacties van klanten

De ervaring van anderen helpt u te beslissen of dit middel effectief is om uw probleem op te lossen.

Sara, 49

Ik ben onlangs oma geworden, maar dat wil niet zeggen dat ik kan ontspannen en niet meer voor mezelf hoef te zorgen. Ik heb Goji Cream al lang geleden aan mijn make-up tasje toegevoegd en sindsdien gebruik ik het als dagcrème. Het zorgt voor een stralende huid, verminderen van rimpels en mijn teint is verbetert. Het enige nadeel is de prijs. Voor dit geld kunt je veel schoonheidsproducten kopen, maar die zijn hoogst onwaarschijnlijk niet zo effectief. Daarom wil ik wel iets meer betalen voor kwaliteit.

 

Vanessa, 35

Ik heb me nooit zo bezig gehouden met mijn uiterlijk, maar leeftijd is een factor die je niet mag negeren. Doordat ik altijd ‘s ochtends in de spiegel kijk, begon ik te merken dat ik rimpels rond mijn neus kreeg. Daar raakte ik van in paniek. Ik realiseerde me dat ik daar niet mee kon leven. Ik heb geprobeerd om verjongeningsmaskers te maken met behulp van alternatieve geneeswijzen maar de meeste daarvan kostte te veel tijd of waren heel vies. „Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden“ was een behoorlijke uitdaging voor me. Een vriendin vertelde me over Goji Cream voor verjonging van Hendel’sGarden. Dat hielp mij echt. Na deze crème meer dan een maand te hebben gebruikt, had ik weer een gladde huid. Ik heb geen rimpels meer in mijn gezicht!

 

Raquel, 53

Jarenlang werkte ik dagelijks vele uren in de zon. De eerste rimpels verschenen toen ik nog maar 25 was, maar het maakte me niet zoveel uit. Echter heb ik onlangs gemerkt dat mijn gezichtsvorm begon te veranderen. Mijn dochter gaf mij Goji Cream en wilde dat ik weeer mijn schoonheid terugkreeg. En haar wens is uitgekomen! De crème hielp me om zelf mijn huid strakker te maken, zonder plastische chirurgie.

Hoe gebruikt u Goji Cream?

Als u dit schoonheidsproduct koopt, moet u eerst de instructies voor gebruik lezen en proberen ze te volgen. Er zijn ook enkele aanbevelingen over het gebruik van deze crème, die hetzelfde zijn als voor alle andere gezichtscrèmes.

 1. Gebruik de gezichtscrème niet minder dan 30 minuten vóór u de deur uit gaat;
 2. Doe een allergietest;
 3. Kies een product dat op uw huidtype is gebaseerd. Dat kan droog, vet of gecombineerd zijn;
 4. Breng de gezichtscrème op een schone huid aan die vrij is van make-up en vuil.

Goji Cream moet één keer per dag worden aangebracht, op het moment dat het beste bij u past. U kunt de crème gebruiken als een basis voor make-up of als een nachtcrème.

Goji Cream gebruiksaanwijzing

Goji Cream gebruiksaanwijzing

 1. Verwijder alle cosmetica en vuil van uw gezicht. Gebruik kwaliteitsproducten om make-up te verwijderen. U kunt ook een verfrissende tonic gebruiken;
 2. Goji Cream moet met zachte ronddraaiende bewegingen worden aangebracht op het gezicht en langs de gezichtscontouren verspreid;
 3. De crème blijft 24 uur nadat het is aangebracht actief. Herhaal de behandeling de volgende dag.

Bij regelmatig gebruik al na ongeveer twee weken zichtbaar effect.

Let op! Bestel de crème alleen op de officiële website om er zeker van te zijn dat u originele Hendel’s Garden producten koopt.

De prijs van Goji Cream is geen aanslag op uw budget, en daardoor is deze crème uw rechterhand in de strijd om jeugd en schoonheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *