Upsize borstvergrotende crème

By | October 1, 2018

Grote en stevige borsten zijn de droom van iedere vrouw. Tot voor kort was borstvergroting alleen mogelijk met behulp van plastic chirurgie. Maar met het verschijnen van Upsize borstvergrotende crème op de wereldmarkt, lijkt de dure en pijnlijke plastische chirurgie zijn glans verloren te hebben.

Beschrijving en doel van UpSizecrème

Cupmaat B-C – de meest voorkomende omvang van alle vrouwen ter wereld. Hoewel men tegenwoordig dames met cupmaat D-E en ronde vormen mooi en verleidelijk vindt. Deze borstomvang is erg zeldzaam.

De grootte en vorm van de borsten blijft niet altijd hetzelfde tijden het leven van een vrouw. De vorm van de borsten verandert continu. En niet altijd in het voordeel. Zwangerschap, borstvoeding, leeftijdsgebonden veranderingen, ernstig gewichtsverlies, medicijnen – onder invloed van deze factoren kunnen de borsten slap en lelijk worden. Dat is waarom vrouwen uit alle macht proberen hun borsten te vergroten en ze een mooie vorm te geven: beha’s met speciale inzetstukken kopen, weigeren om kleding met een vallende halslijn te dragen. Vrouwen die erg wanhopig zijn, besluiten vaak tot een operatie. Soms eindigt slecht uitgevoerde plastische chirurgie in gezondheidsproblemen voor de vrouw. Hier zijn de meest voorkomende complicaties.

 1. Borstprotheses op de verkeerde plaats. Met als gevolg dat de borst zijn vorm verliest, nog meer gaat hangen of naar de zijkant verschuift.
 2. Afwijzing van de prothese. Resultaten – van allergische reacties tot sepsis (bloedvergiftiging).
 3. Lelijke littekens.
 4. Verlies van seksuele gevoeligheid.
 5. Onvermogen om in de toekomst borstvoeding te geven.
 6. De groei van bindweefsel.

Dat is waarom de Upsizecrème een revolutionaire methode in de cosmetologie is geworden. Door zijn unieke formule kan iedere vrouw perfecte borsten krijgen zonder operatie.

Voordelen van de crème:

 • verbetert de elasticiteit van de borsten
 • vergroot de cupmaat met 1-2 maten;
 • zorgt voor een “wonderbh-effect”. uw borsten zien eruit alsof u een beha draagt met schuimvullingen;
 • verbetert de vorm van de borsten, zorgen ervoor dat ze ronder zijn;
 • versnelt de celvernieuwing van de huid.
 • voorkomt mastitis en andere aandoeningen van de borstklieren;
 • stopt de leeftijdsgebonden veranderingen van de borsten (rimpels, verzakking).

Ingrediënten:

Upsize crème voor borstvergroting is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

 1. Etherische rozenolie – maakt de borsten strakker, elastischer en soepel. Voorkomt striae op de huid van de borsten.
 2. Deoxymiroestrol – verjongt de huid. Voorkomt veroudering.
 3. Pueraria Mirifica-extract – voedt het klierweefsel en de huid van de borsten. Beschermt de borsten tegen de schadelijke gevolgen van het milieu (het stadsleven, nicotine, voedsel “chemische stoffen” etc.)
 4. Anemarrhena Asphodeloides-extract – Verbetert de bloedsomloop in het borstgebied. Voorkomt verstopping van de bloedvaten door bloedstolsels. Voorkomt kanker.
 5. Macadamia-olie – Hydrateert, voedt en verzacht de huid van de borsten, voedt hetmet vitamines.
 6. Sheaboter – Beschermt de huid tegen uitdroging, herstelt en stimuleert de collageensynthese. Laat uw borsten er weer jeugdig uitzien.
 7. Jojoba-olie – versnelt het stofwisselingsproces in het borstweefsel, dat is de reden waarom het groeit.
 8. Vitamine E – vertraagt veroudering, verwijdert striae, littekens en andere zichtbare wondjes op de borsten.

Gebruiksaanwijzing.

 1. Ga douchen of in bad. Reinig de huid zorgvuldig (scrubben mag).
 2. Droog de borst zacht af met een handdoek.
 3. Breng de Upsizecrème voor borstcorrectie aan door de borsten met cirkelvormige bewegingen te masseren. Laat het op elke borst minstens 10 minuten intrekken.
 4. Masseer de borsten 5 minuten lang.

Het wordt aangeraden deze behandeling twee keer per dag te doen, ‘s morgens en ‘s avonds. De eerste zichtbare resultaten zijn na 2 weken merkbaar. Het is te verwachten dat uw cupmaat in 30 dagen 1-2 maten groter is.

Contra-indicaties

Minimale contra-indicaties – het belangrijkste voordeel van de Upsizecrème.

Dit wordt door beoordelingen van artsen bevestigd. Het product veroorzaakt geen schade, in tegenstelling tot plastische chirurgie.

Volgens de fabrikanten is het gebruik van de crème echter af te raden voor zwangere en zogende vrouwen. Ondanks het feit dat het product geen hormonen bevat, kunnen fysiologische veranderingen in een vrouwelijk lichaam leiden tot een allergische reactie.

Kans op een allergische reactie is niet meer dan 0,01%.

Waar is UpSizecrème te koop?

U kunt Upsizecrème op deze site kopen. De prijsHet is zelfs voor mensen met een zeer smalle beurs betaalbaar.

Het product wordt niet verkocht in een normale winkel of de apotheek. Doordat het uiterst efficiënt is, wordt het product vaak vervalst. De fabrikant ontvangt daardoor vaak klachten van ontevreden klanten over de Upsizecrème. De feedback was dat de crème niet effectief zou zijn, niet zorgt voor verbetering, de borsten niet strak trekt, enz. Vervolgens hebben de ontwikkelaars hun eigen onderzoek gedaan, waaruit bleek dat meer dan 80% van de producten die in de detailhandel worden verkocht, nep zijn.

Daarom kunt u deze crème alleen op de website van de fabrikant kopen.

Het belangrijkste voordeel van deze crème is dat het goedkoop is. Het bedrijf is geen geld kwijt aan transport en logistiek, waardoor de detailhandel geen winst kan maken. Daarom betaalt u 50% minder, wanneer u het online bestelt.

Met deze crème krijgt u perfecte borsten! Garantie – na 1 maand heeft u al mannelijke bewonderaars!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *